Selbu Byggtre AS har siden oppstarten prosjektert og produsert store deler av sine leveranser i prefabrikkerte elementer og byggekomponenter i tre. Dette med tanke på å gjøre monteringsdelen av produktet ute på byggeplass mest mulig effektiv og kortvarig. Etter flere år med bygging av hytter i egen regi har vi utviklet produksjonsmetoder og kompetanse til også å kunne tilby våre elementprodukter og komponenter til flere markeder,blant annet til ferdighusleverandører og entreprenører. Elementproduktene markedsføres og tilbys under merkenavnet.

Selbu Byggtre AS har høy kompetanse og stor fleksibilitet innenfor prosjektering, produksjon og montering.

Erfaringer viser at godt samarbeid med kunde skaper gode og effektive løsninger. I tillegg god kvalitet. Vi skreddersyr leveransen etter dine ønsker.

Selbu Byggtre lanserte i 2014 nye hyttemodeller under merkenavnet Selbuhytta. Dette skjer 100 år etter at kvernsteindrifta i Selbu ble lagt ned. ­ Et langt industrieventyr, der historien avleirer stor respekt for det arbeidet som ble lagt ned.

Med Selbuhytta vil vi videreføre historien om kvalitetsprodukter fra Selbu. For oss ble det helt naturlig å trekke linjen helt tilbake til starten og har derfor gitt våre hyttemodeller navn etter de gamle kvernsteinsbruddene.

All produksjon foregår innendørs for å unngå påvirkning av vær og vind på byggeplassen. Hyttene leveres i deler som settes sammen på byggeplassen av egne snekkere. Hvis du ønsker andre snekkere som kan montere hytta for deg, kan vi hjelpe til med å formidle dette.

Vi leverer alt fra byggesett til ferdig monterte hytter og totalentrepriser. De nødvendige tegningene for å søke tillatelse følger med hver hytteleveranse fra oss. Vi står også klare til å hjelpe deg som ønsker hjelp til komplett byggesøknad.